Sorgenfri

Mandag – lørdag: 11:00 – 22:00

Søndag: 13:00 - 20:00

Med en gang brødrene Gjelseth så hjørnelokalet på Bryggetorget på Aker Brygge, visste de lidenskapelige samlerne av antikviteter og rariteter at her kunne en drøm bli virkelighet. I over 30 år har de samlet på rariteter i hele Norges land. Ja selv ikke på sine studie- og feriereiser i utlandet, tar de pause fra denne lidenskapen. 

 

Sorgenfri åpnet dørene 8. november 2003, og står frem som et lunt og deilig sted for folk flest som ønsker å feire livet. Her skal snippen være løs, og her står pianoet klart for alle som har lyst til å spille. 

Vår dyktige kjøkkensjef Johan Berlin (tidligere kokk ved Bagatelle) og hans team serverer rene og ærlige smaker bygget på nordiske råvarer. 

Meny

 

Allergener:
Sk=Skalldyr F=Fisk M= Melk/Laktose Su=Sulfitt/Sulfat E=Egg H=Hvete B=Bygg Hv=Havre Lu=Lupin Se=Sennep Sm=Sesam Bl= Bløtdyr R=Rug C=Selleri Vn=Valnøtter Hn=Hasselnøtter So=Soya P=Peanøtter Cn=Cashewnøtter N=Nøtter

Våre konsepter


FROKOSTMØTER

Ønsker du et litt annerledes lokasjon
for frokostseminaret?

Vi kan tilby frokostmøter i utradisjonelle og lune lokaler. Vi tilpasser gjerne arrangementet som passer for deg! Projektor, lerret og trådløst internett er tilgjengelig. Passer for grupper fra 20-40 personer. Kun frokost og foredrag uten presentasjon på lerret kan passe for grupper opptil 90 personer.

Kontakt for bestilling: +47 21 50 10 90  |  bordbestilling@cafesorgenfri.no

Bordreservasjon

Her kan du sikre deg bord på Sorgenfri så sent som en time før du kommer. Vi har alltid noen bord til dere som bare ønsker å komme innom, hvis det er fullt kan du i mellomtiden nyte noe forfriskende i vår bar.

Jobbe hos hos?

Ønsker du å jobbe i et hekstisk miljø og har erfaring med a la carte? Vi ser alltid etter dyktige kolleger.

Sorgenfri er byens mest maksimalistiske spisested. Du tror du er i en blanding av antikvitetsbutikk og bruktsjappe, men du sitter tilbakelent og smilende i en restaurant, som vil ta opp igjen tradisjonelle matretter, sammen med nyere mat. Vi har 180 sitteplasser inne og ca.300 sitteplasser ute på sommeren.