Sorgenfri

Norges mest maksimalistiske restaurant

Mandag – Lørdag: Kl. 11.00 – 22.00

Søndag: Kl. 12.00 - 18.00

Med en gang brødrene Gjelseth så hjørnelokalet på Bryggetorget på Aker Brygge, visste de lidenskapelige samlerene av antikviteter og rariteter at her kunne en drøm bli virkelighet. I over 30 år har de samlet på rariteter i hele Norges land. Ja selv ikke på sine studie- og feriereiser i utlandet, tar de pause fra denne lidenskapen. 

 

Sorgenfri åpnet dørene 8. november 2003, og står frem som et lunt og deilig sted for folk flest som ønsker å feire livet. Her skal snippen være løs, og her står pianoet klart for alle som har lyst til å spille. 

Vår flinke kjøkkensjef Johan Berlin (tidligere kokk ved Bagatelle) og hans team serverer rene og ærlige smaker bygget på nordiske råvarer. 

Våre konsepter

AKEVITTBORD

3 retters meny:
inkl. øl og akevitt til hver rett: 775,-

5 retters akevittmeny:
inkl. øl og akevitt til hver rett: 1050,-

Øl i samspill med mat er en trend som stadig blir mer populær for tiden. Vi har tatt steget videre og setter mat og norsk akevitt i kombinasjon.

Akevittmenyene er overraskelsesmenyer satt sammen av kjøkkensjefen selv, der akevitt er en av flere smakfulle ingredienser i rettene. Vi kan også tilby et bredt utvalg av akevitt. – Vi har 103 ulike akevittslag hvor mange av dem er norske. I samarbeid med vår leverandør har vi kurset egne akevittkelnere som kan gi deg råd og tips om akevitt. Nå er vi også sertifiserte av Norske Akevitters Venner!

Skal du invitere til forretningsmiddag, familiesammenkomst eller bare ut med gode venner? La oss arrangere en uforglemmelig aften!

Akevittbord må forhåndsbestilles og velges for hele selskapet.
Vår akevittkelner setter spennende øl og akevittmeny til menyen.


DANSK FROKOST

I Danmark er frokost noe man spiser mellom 11.30 og 16.00, tilsvarende en norsk lunsj. Frokosten bør innledningsvis bestå av sild, deretter en lun rett og til sist ost. Rugbrød og hvitt brød hører til, og øl og snaps. Den typiske «Danske frokost» serveres på fat. Porsjonene er laget for at man kan velge flere retter. Man kan sette sammen sitt eget fat eller gå for våre forslag.


FROKOSTMØTER

Ønsker du et litt annerledes lokasjon
for frokostseminaret?

Vi kan tilby frokostmøter i utradisjonelle og lune lokaler. Vi tilpasser gjerne arrangementet som passer for deg! Projektor, lerret og trådløst internett er tilgjengelig. Passer for grupper fra 20-40 personer. Kun frokost og foredrag uten presentasjon på lerret kan passe for grupper opptil 90 personer.

Kontakt for bestilling: +47 21 50 10 90  |  bordbestilling@cafesorgenfri.no

Menyer & Vinkart

Bordreservasjon

Her kan du sikre deg bord på Sorgenfri så sent som en time før du kommer. Vi har alltid noen bord til dere som bare ønsker å komme innom, hvis det er fullt kan du i mellomtiden nyte noe forfriskende i vår bar.

Jobbe hos hos?

Ønsker du å jobbe i et hekstisk miljø og har erfaring med a la carte? Vi ser alltid etter dyktige kolleger.

Café Sorgenfri er byens mest maksimalistiske spisested, som åpnet i november 2003 og har hatt en eventyrlig suksess siden. Du tror du er i en blanding av antikvitetsbutikk og bruktsjappe, men du sitter tilbakelent og smilende i en restaurant, som vil ta opp igjen tradisjonelle matretter, sammen med nyere mat. Vi har 180 sitteplasser inne og ca.300 sitteplasser ute på sommeren. Café Sorgenfri står frem som et lunt og deilig sted for folk flest, som ønsker å feire livet.