Sorgenfri

Mandag – lørdag: 11:00 – 22:00
Søndag: 13:00 - 21:00
Kjøkkenet stenger 22.00 mandag-lørdag. Søndag 21:00

Fra 22.September - April har vi søndagsstengt

Med en gang brødrene Gjelseth så hjørnelokalet på Bryggetorget på Aker Brygge, visste de lidenskapelige samlerne av antikviteter og rariteter at her kunne en drøm bli virkelighet. I over 30 år har de samlet på rariteter i hele Norges land. Ja selv ikke på sine studie- og feriereiser i utlandet, tar de pause fra denne lidenskapen. 

 

Sorgenfri åpnet dørene 8. november 2003, og står frem som et lunt og deilig sted for folk flest som ønsker å feire livet. Her skal snippen være løs, og her står pianoet klart for alle som har lyst til å spille. 

Vår dyktige kjøkkensjef Johan Berlin (tidligere kokk ved Bagatelle) og hans team serverer rene og ærlige smaker bygget på nordiske råvarer. 

Meny

 

Allergener:
Sk=Skalldyr F=Fisk M= Melk/Laktose Su=Sulfitt/Sulfat E=Egg H=Hvete B=Bygg Hv=Havre Lu=Lupin Se=Sennep Sm=Sesam Bl= Bløtdyr R=Rug C=Selleri Vn=Valnøtter Hn=Hasselnøtter So=Soya P=Peanøtter Cn=Cashewnøtter N=Nøtter

Våre konsepter


FROKOSTMØTER

Ønsker du et litt annerledes lokasjon
for frokostseminaret?

Vi kan tilby frokostmøter i utradisjonelle og lune lokaler. Vi tilpasser gjerne arrangementet som passer for deg! Projektor, lerret og trådløst internett er tilgjengelig. Passer for grupper fra 20-40 personer. Kun frokost og foredrag uten presentasjon på lerret kan passe for grupper opptil 90 personer.

Kontakt for bestilling: +47 21 50 10 90  |  bordbestilling@cafesorgenfri.no

Bordreservasjon

Her kan du sikre deg bord på Sorgenfri så sent som en time før du kommer. Vi har alltid noen bord til dere som bare ønsker å komme innom, hvis det er fullt kan du i mellomtiden nyte noe forfriskende i vår bar.

Jobbe hos hos?

Ønsker du å jobbe i et hekstisk miljø og har erfaring med a la carte? Vi ser alltid etter dyktige kolleger.

Sorgenfri er byens mest maksimalistiske spisested. Du tror du er i en blanding av antikvitetsbutikk og bruktsjappe, men du sitter tilbakelent og smilende i en restaurant, som vil ta opp igjen tradisjonelle matretter, sammen med nyere mat. Vi har 180 sitteplasser inne og ca.300 sitteplasser ute på sommeren.